040 911 4505 heidi@accessdesign.fi

SOMESOPUKKA

Erotu somejulkaisulla asiakaspalvelun mestariksi!
Tilaa video tai blogikirjoitus yrityksestäsi, niin tehdään siitä somen kuumin puheenaihe!

  • Esim. blogikirjoitukset, Facebook-päivitykset tai Youtube-video yrityksestä,
  • somepäivitykset tai tuotteiden arviointitekstit tms.
  • tarvekartoitus, käsikirjoitus, kuvaaminen ja editointi
  • matkustamisaika ja matkakorvaukset
  • Blogikirjoitus yrityksesi laajuudesta riippuen

 

SATUJA SOMESOPUKASSA

Ensiksi teen tunnustuksen. Pari kuukautta sitten en ollut käyttänyt videokameraa sitten vuosituhannen vaihteen, saati aktiivisesti editoinut niitä. 2000-luvun vaihteessa elettiin vielä VHS-videoiden aikaa, mutta digitaaliset tallenteet olivat jo tuloillaan.

Nyt on muutamia arvokkaita muistoja VHS-videolla odottamassa, että saisin ne vielä joskus muunnetuksi digitaaliseen muotoon. No, ehkäpä saan sen tehtyä tai sitten testamenttaan videot jälkipolville riesaksi!

Kerron asiakkaille myös hyvistä kokemuksista. Muutenkin pidän myönteisyydestä enemmän kuin purnaamisesta ja valittamisesta, sillä niitä löytää helposti vaikka mistä: sanomalehtien tekstaripalstoilta, yleisönosastokirjoituksista, Facebookista ja niin edelleen! Valituksia on helppo myötäillä ja kulkea lauman mukana, mutta hyvän sanoman kertominen on taitolaji. Kokeile vaikka!

Some on blogeissa, Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa,Whatsapissa ja minulle vielä vieraammissa Twitterissä, Snapchatissa ja niin edelleen. Somen varhaisin muoto olivat sähkösanoma, kirje ja puhelinkeskustelu – ja jopa puskaradio ja luolamaalaukset. Tekniikka on vain muuttunut ja sen avulla tavoitettavat yleisöt.

Tämä yleisön laajentuminen on tuonut omat vaatimuksensa, joita itsekin vasta opettelen. Tiedän, että videoni ovat kaukana huippulaatuisuudesta, mutta jos et jaksa niitä katsoa, paina pause tai stop. Uskon tulevani pikku hiljaa paremmaksi. Eivät ammattitubettajatkaan heti olleet pro.

Myös itseni mainostaminen ja kameran edessä luontevasti esiintyminen ovat minulle vielä vieraita ja outoja. Koko ajan yritän mutta vielä on paljon parannettavaa! Toistoja toistoja ja toistoja, niin sitten se alkaa sujua!

Share
Visit Us
Follow Me
Tweet
SOCIALICON